Tietoa yrityksestä

Relevantum Oy on tietoliikenteen, sovelluskehityksen ja digitaalisen median koulutukseen keskittyvä yritys.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, ajankohtaisia ja hyvin kohdennettuja koulutustapahtumia. Laadun perustekijät ovat vankka kokemus, huolellinen taustatyö, antaumuksellinen luennointi, demo-orientaatio, laadukas kurssimateriaali ja sujuvat järjestelyt.

Kurssiemme laadusta ja pitkäkestoisesta toiminnasta kertoo myös yli 40 000 kursseillamme käyneen osallistujan määrä. Monet heistä ovat käyneet useampia kurssejamme.

Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sähköpostitse kurssit@relevantum.fi. Mainitse viestissäsi:

  • Kurssin nimi ja päivämäärä
  • Osallistujien yhteystiedot (etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero)
  • Laskutustiedot (verkkolasku tai sähköposti)

Kurssipäivämäärät vahvistetaan viimeistään viikkoa ennen ajankohtaa. Kalenteriin merkityt kurssit pidämme Tampereella.

Yrityskohtaiset kurssit

Pidämme yrityskohtaisia kursseja kaiken kokoisille yrityksille. Kurssin sisältö voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Sopiva osallistujamäärä yrityskohtaisille kursseille on kurssista riippuen vähintään 5 henkilöä. Kurssit pidetään yleensä yrityksen omissa tiloissa tai muussa koulutukseen sopivassa tilassa. Osan kursseista voimme pitää myös etänä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjouspyynnöt

Lähetä koulutustarvetta koskeva tarjouspyyntösi osoitteeseen kurssit@relevantum.fi. Liitäthän viestiin mahdollisimman tarkan kuvauksen tarpeestanne, mikä kurssi kiinnostaa, osallistujamääräarvion sekä yhteyshenkilön tiedot, jos muu kuin lähettäjä.

Konsultointi

Tarjoamme koulutusten lisäksi konsultointia webbikehityksen ja tietoliikenteen sekä verkkojen saralla. Toimeksiannot voivat sisältää esimerkiksi katselmointia, suunnittelua tai toteutusta.

Webbikehityksessä suosimiamme työkaluja ovat JavaScript / TypeScript, React, Node.js, PostgreSQL, Heroku ja Amazon Web Services.

Yhteystiedot

Relevantum Oy
Hämeenkatu 25 B
33200 Tampere

Jukka Tupamäki, toimitusjohtaja, DI
jukka@relevantum.fi
+358 40 8252993

Relevantum Oy • Y-tunnus 0864388-7 • Tampere • kurssit@relevantum.fi