Tietoa yrityksestä

Relevantum Oy on tietoliikenneprotokollien koulutukseen keskittynyt yritys. Vuosien saatossa kursseillamme on käynyt yli 40 000 osallistujaa. Monet heistä ovat käyneet useampia kurssejamme.

Yrityskohtaiset kurssit

Pidämme yrityskohtaisia kursseja kaiken kokoisille yrityksille. Kurssin sisältö voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Sopiva osallistujamäärä yrityskohtaiselle kurssille on kurssista riippuen vähintään 3 henkilöä. Yrityskohtaiset kurssit voidaan pitää etänä, yrityksen omissa tiloissa tai muussa koulutuskäyttöön soveltuvassa tilassa.

Tarjouspyynnöt

Lähetä koulutustarvetta koskeva tarjouspyyntösi osoitteeseen kurssit@relevantum.fi. Liitäthän viestiin mahdollisimman tarkan kuvauksen tarpeestanne, mikä kurssi kiinnostaa, osallistujamääräarvion sekä yhteyshenkilön tiedot, jos muu kuin lähettäjä.

Kursseille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu lomakkeella.

Jos haluat ilmoittaa monta osallistujaa kerralla, ota yhteyttä sähköpostitse kurssit@relevantum.fi. Mainitse viestissäsi:

  • Kurssin nimi ja päivämäärä
  • Osallistujien yhteystiedot (etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero)
  • Laskutustiedot viitteineen

Verkkolaskun lisäksi maksaminen onnistuu myös luottokortilla. Luottokorttimaksua varten saat sähköpostitse maksulinkin. Maksunvälittäjänä käytämme Stripeä.

Yhteystiedot

Relevantum Oy
Jukka Tupamäki, toimitusjohtaja
jukka@relevantum.fi
+358 40 8252993

Relevantum Oy • Y-tunnus 0864388-7 • Tampere • kurssit@relevantum.fi