Videotuotanto käytännössä

Tällä kalusto- ja ohjelmistointensiivisellä läsnäkurssilla harjoitellaan kameran käyttö-, kuvaus- ja kuvanvakaustekniikkaa, valaisu- ja äänitysjärjestelmän rakentamista, edistynyttä editointia ja valmispohjien käyttöä. Näet omin silmin videokameran, digijärkkärin ja kännyn erot niin laadussa kuin kuvaustekniikassa. Kurssilla tehdyt valaisut, äänitykset, editointi ja valmispohjat nostavat kaikkien kurssilaisten esitykset kotivideotasolta kehuja saavalle pro-tasolle yllättävän yksinkertaisin metodein.

Videotuotannon kalustoa

Kurssipaikka Nabeina Studio on jo itsessään kuin tutkimusmatka videotuotannon ytimeen. Harjoittelemme monipuolisella kalustolla ja niin halutessasi voit myös tuoda kurssille omatkin laitteesi (kamera, läppäri, valaisua ja mikkejä).

Kurssi on suunnattu pienille 1-4 henkilön osallistujamäärille, jotta pystymme olemaan kurssipaikallla riittävän väljästi. Muistathan osallistua kurssille vain terveenä ja vallitsevat rajoitukset huomioiden!

Videotuotannon perusteet haltuun kahdessa osassa

Suosittelemme osallistumaan ensin videotuotannon perusteita käsittelevälle etäkurssillemme Videotuotannon aloittaminen ellet jo valmiiksi tiedä formaatteja, kameroita ja muita perusteita. Tavoitteista ja lähtötiedoista riippuen voit osallistua joko vain toiselle tai molemmille kurssille.

Tarjoamme kokonaisuuden hintaan 1280 € + alv, kun ilmoittaudut kerralla molemmille kursseille. Etäkurssin ajankohdat löydät täältä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii DI Vesa Parkkari, Nabeina Oy. Vesan YouTube kanavalla on lähes 30 000 seuraajaa ja 15 miljoonaa kävijää, ja sillä on onnistuttu tekemään merkittävää kansainvälistä kauppaa. Vesa on hyvin pitkän linjan inspiroiva kouluttaja, yksi kuuluisimmista tietoliikenne-, verkotus- ja digimediasektoreilla.

Askarruttaako jokin? Voit kysyä lisätietoja kurssista suoraan kouluttajalta vesa@nabeina.fi.

Ajankohdat
Kysy seuraavaa toteutusta
Kesto
1 päivä
Kouluttaja
DI Vesa Parkkari, Nabeina Oy
Hinta
790 € + alv
Kiinnostaako kurssi?

Liity odotuslistalle niin olemme yhteydessä sinuun, kun tiedämme milloin seuraava toteutus pidetään.

Oma kurssi yrityksellesi?

Kun osallistujia on useampia samasta yrityksestä, pyydä tarjous omasta kurssista. Kurssin sisältöä voidaan räätälöidä tarvittaessa.

Ohjelma

9.00Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.15Videotuotanto pähkinän kuoressa
Tuotantoprosessin vaiheet, 4K vai Full HD, 16:9 vai 9:16, kamera, läppäri, monitori, muisti, näytönohjain, kovalevyt, aineistojen siirto, natiivieditointi, tallennus ja julkaisu
9.45Edistynyt editointi
Jälkikäsittelyn kalustotarpeet, Premiere Pro asetukset, detaljit projekti, monitori- ja aikajanapaleleista, oikotiet, työkalut, käyttöliittymän hallinta, viherkangas, efektointi, alfa, maski, hidastus, liikeradat, tekstitys
10.45Kameran hallinta ja kuvaaminen
Kamera-asetukset, kuvausmoodit, rajaus, kamera-asetukset, auto/manuaali/A/S kuvaus, valkobalanssi, aukko, valon suunta, focus, suurnopeus, optiikat, kameran liikuttelu, videon vakaaminen, kamerajalka, gimbal ja slider
11.30Valaisun rakentaminen
Valaisintyypit ja tekniikat, led-valot, valaisimien asettelu, henkilökuvauksen valaisu, kameravalo
12.15Lounas
13.15Äänitys ja audioeditointi
Mikrofonit, laatudemot, suuntakuviot, mikkien asettelu, äänittäminen, Zoom, nopea äänen ehostus, kohina / klip / pop / hum -poisto, normalisointi / kompressio, taustamusiikki, ääniraidat
14.30Iltapäiväkahvi
14.45Valmispohjat
Template-konsepti ja kaupat, fontit, flyerit, äänet, videot, tunnarit, tekstitys, infografiikka
15.30 - 16.15Esityksen rakentaminen ja viimeistely
Uutisen / tiedotteen editointi, trimmaustapoja, koostamistapoja, efektointi, äänenkäsittely, tekstitys, tunnari

Aiheeseen liittyviä kursseja

Relevantum Oy • Y-tunnus 0864388-7 • Tampere • kurssit@relevantum.fi