React & Redux

Kiinnostaako sinuakin alan parhaiden työkalujen osaaminen?

Siinä tapauksessa tältä kaksipäiväiseltä kurssilta saat juuri sitä mitä tarvitset: Opit kehittämään React.js-sovelluksia skaalautuvalla ja suoraviivaisella stackilla sekä ymmärtämään Reactin sielunelämää pintaa syvemmältä.

Rakennamme yhdessä React.js-sovelluksen, jossa mm. sovelluksen tilan hallinta, lomakkeet ja rajapintakutsut tehdään skaalautuvasti. Perehdymme parhaisiin käytäntöihin ja JavaScript-kirjastoihin, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi sujuvaa.

Kurssilta saat mukaasi vankan perustan seuraavaa React.js-projektiasi varten sekä huolella laaditun ja kattavan materiaalipaketin, jotta asiat eivät unohdu heti kurssin jälkeen.

Kurssilla käytetään React-sovelluskehitykseen tehtyä virtuaalikonetta. Virtuaalikone on luonnollisesti käytössäsi myös kurssin jälkeen kuin myös kaikki kirjoittamasi koodit.

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki, jolla on vuosien kokemus Reactin kouluttamisesta sekä React-projektien vetämisestä kurssilla käytettävillä työkaluilla. Voit olla varma, että kysymyksiisi vastataan parhaalla mahdollisella tiedolla ja taidolla. Palautteissa annetaan jatkuvasti kiitosta Jukan esiintymistaidoista ja opetuksen laadukkaasta sisällöstä.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? React & Redux -kurssi soveltuu web-kehittäjille ja arkkitehdeille, joilla HTML ja JavaScript ovat päivittäisessä käytössä. Aikaisempi kokemus fronttikehityksestä esimerkiksi Angular, Vue.js tai Ember on eduksi, mutta ei pakollista.

Ei haittaa vaikka olisit jo ehtinyt perehtyä Reactiin tai käyttää sitä työprojektissa. Saamme varmasti hiottua osaamisesi vieläkin timanttisemmaksi.

Etenemistahti kurssilla on nopea, mutta ei mahdoton.

Ennen tämän kurssin käymistä suosittelemme React-perusteet -kurssin sisällön hallitsemista.

Kurssipalautteiden perusteella arvosanaksi on muodostunut 4.5/5. Palautteissa kehutaan lähes jokaisen toteutuskerran jälkeen käytännönläheisyyttä sekä perusteellisuutta. Tässä otteita palautteista:

  • “Hyvin kattava kurssi ja kouluttajan oma osaaminen oli vakuuttavaa, mikä luo uskottavuutta siihen, miten hommat kuuluisi tehdä. Oikein tyytyväinen kurssiin kaiken kaikkeaan.”
  • “Hyvä läpikäynti, miten React-sovellukset yleensä rakentuu. Sai hyvän käsityksen rakennuspalikoista ja työkaluista, mitä kannattaa ja voi käyttää. Tästä on hyvä lähteä syventämään osaamista.”
  • ”Loistava koulutus. Mentiin todella paljon läpi asioita ja opittiin paljon myös muista asioista kuin pelkästä Reactista.”
  • ”Kokonaisuutena erittäin hyvä koulutus. Pisteet ajankäytöstä ja suuren määrän tiedon mahduttamisesta lyhykäiseen aikaan.”

React & Redux -kurssi yritykseesi?

Mikä olisikaan kätevämpää kuin yhdessä oppiminen omalla porukalla? Yrityskohtaisesti pidettäessä kurssilla voidaan käsitellä aihetta juuri teidän projektien ja tarpeiden näkökulmasta.

Kurssi voidaan järjestää yrityksen tiloissa tai muussa opetuskäyttöön soveltuvassa paikassa kaikkialla Suomessa. Kansainvälisille yrityksille voimme pitää kurssin myös muualla Euroopassa.

Monta toimipistettä ympäri Suomea tai eri maissa? Ei hätää. Yrityskohtaisille kursseille voi osallistua myös etänä.

Yrityskohtaiset kurssit hinnoitellaan osallistujamäärän ja sisällön räätälöintitarpeen perusteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksellesi!

Tämä kurssi on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Ajankohdat
22.4.-23.4.2020, Tampere
9.6.-10.6.2020, Tampere
Kesto
2 päivää
Kouluttaja
DI Jukka Tupamäki
Hinta
1490 € + alv
Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse.

Kurssin hintaan sisältyy opetuksen ja kurssimateriaalin lisäksi ohjelmaan merkityt tarjoilut. Pidätämme oikeudet hinta- ja sisältömuutoksiin.

Oma kurssi yritykseesi?

Kun osallistujia on useampia samasta yrityksestä, pyydä tarjous omasta kurssista. Yrityskohtaisilla kursseilla voimme paremmin huomioida juuri teidän kannalta oleellisia asioita.

Ohjelma

Päivä 1

Aloitamme Reactin perusteilla, jotta komponenttien luonti, suunnittelu ja JSX-syntaksi tulevat tutuiksi. Huomaamme, mitä etuja deklaratiivisuudella saavutetaan sekä määrittelemme sovellukselle sivurakenteen ja navigoinnin (React Router).

Perehdymme myös komponenttien yksikkötestaamiseen (Jest, Enzyme) sekä koodin uudelleenkäyttöä edistäviin käytäntöihin (higher-order component, render props).

Käymme myös läpi Reactin tuoreimmat ominaisuudet mm. Hooks ja Suspense. Hookkien avulla monet luokkakomponenteista tutut asiat yksinkertaistuvat.

Kurssin aikana käytämme Create React App -työkalulla luotavaa projektipohjaa, jonka avulla pääsemme tekemiseen heti käsiksi. Kurssin aikana tuorein ECMAScript-syntaksi tulee tutuksi.

Päivä 2

Toisen päivän painotus on Redux-kirjaston käytössä. Reduxin avulla sovelluksen tila ja eri suuntiin virtaava data saadaan kuriin skaalautuvasti ja suoraviivaisesti. Reduxin perusteet opettelemme perinpohjaisesti sekä perehdymme sovelluksen tilan suunnitteluun ja sovelluksen tilaan liittyvään problematiikkaan.

Kokeilemme lomakkeiden luontia Redux Form -kirjastolla. Redux Formilla onnistuu monimutkaistenkin lomakkeiden toteuttaminen validointeineen.

Päivän aikana käytämme REST-rajapintaa datan lataamiseen ja päivittämiseen. Sovellukseen toteutamme täydet CRUD-toiminnot REST-rajapintaa vasten.

Relevantum Oy • Y-tunnus 0864388-7 • Tampere • kurssit@relevantum.fi