React-perusteet

Tämä on kaksipäiväinen peruskurssi, jolla opetuksen etenemistahti on rauhallinen.

Mikä ihmeen React.js? Kurssilta saat täydellisen vastauksen kysymykseen ja paljon muuta. Opit kaiken sen, mitä React-projektin aloittaminen puhtaalta pöydältä vaatii projektin julkaisemiseen ja ylläpitoon asti. Helposti lähestyttävien harjoitusten avulla opit, miten React toimii ja miksi se on parempi kuin moni muu ratkaisu.

Mitä opin kurssilla? Opit kaiken sen, mitä React-projektin aloittaminen puhtaalta pöydältä vaatii projektin julkaisemiseen ja ylläpitoon asti. Komponenttien kirjoittamisen ohessa tuorein JavaScript-syntaksi tulee tutuksi samoin kuin laajan kehittäjäyhteisön tuottamien moduulien hyödyntäminen omassa projektissa.

Helposti lähestyttävien harjoitusten avulla opit, miten React toimii ja miksi se on parempi kuin moni muu ratkaisu. Harjoituksissa kirjoittamasi koodit jäävät sinulle talteen myöhempää käyttöä varten. Lisäksi saat mukaasi huolella laaditun kattavan suomenkielisen materiaalipaketin jatko-opiskelun tueksi.

Kurssin jälkeen pystyt toimimaan osana React-projektia tai vaikkapa aloittamaan sellaisen itse. Ymmärrät tärkeimmät konseptit ja osaat soveltaa niitä oikeissa paikoissa sekä välttää yleisimmät sudenkuopat.

Lisäksi kurssin jälkeen kuin huomaamatta olet ylittänyt Reactiin liitetyn ajoittain korkean oppimiskynnyksen. Onnittelut!

Jatkokurssiksi suosittelemme React & Redux -kurssia.

Kenelle kurssi on tarkoitettu? Kurssi on suunniteltu tekijöille, jotka haluavat Reactin päivittäiseen työkalupakkiinsa: graafikot, designerit, suunnittelijat, ohjelmoijat, devaajat, koodarit, arkkitehdit...

Kurssilla edetään rauhalliseen tahtiin ja selitetään asiat perinpohjaisesti. Muistiinpanojen tekeminen on suositeltavaa!

Mitä pitää osata ennen kurssia? Harjoitusten tekeminen edellyttää, että HTML ja JavaScript eivät ole sinulle outoja ja hallitset vähintään perusteet. Mukaan saa tulla myös matkustajan paikalle, jos koet oppivasi paremmin katselemalla ja kuuntelemalla tai koodaamisesta on kulunut jo tovi.

Entä mitä tarvitsen kurssille mukaan? Kurssille tarvitset mukaasi oman kannettavan tietokoneen, johon hyvissä ajoin ennen kurssia asennat kurssilla käytettävän virtuaalikoneen. Ohjeet sekä tarkemmat speksit saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttajana toimii Jukka Tupamäki, jolla on useiden vuosien kokemus Reactin kouluttamisesta sekä React-projektien vetämisestä kurssilla käytettävillä työkaluilla.

Jatkuva työskentely Reactilla takaa myös kurssien sisällön ajankohtaisuuden. Jukan vetämänä niin isommat kuin pienemmätkin koulutukset ovat aina rentoja mutta asiapitoisia tilaisuuksia, joista lähdet varmasti viisaampana kuin tulit.

Voit olla varma, että kysymyksiisi vastataan parhaalla mahdollisella tiedolla ja taidolla. Palautteissa annetaan jatkuvasti kiitosta Jukan esiintymistaidoista ja opetuksen laadukkaasta sisällöstä.

Ajankohdat
Ota yhteyttä
Kesto
2 päivää
Kouluttaja
DI Jukka Tupamäki
Hinta
1550 € + alv
Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse.

Lähiopetuksessa kurssin hintaan sisältyy opetuksen ja materiaalin lisäksi myös ohjelmaan merkityt tarjoilut. Pidätämme oikeudet hinta- ja sisältömuutoksiin.

Oma kurssi yrityksellesi?

Kun osallistujia on useampia samasta yrityksestä, pyydä tarjous omasta kurssista. Kurssin sisältöä voidaan räätälöidä tarvittaessa.

Relevantum Oy • Y-tunnus 0864388-7 • Tampere • kurssit@relevantum.fi